ÇARDAK’TA İFTAR SOFRALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR

Ramazan ayının 19.gününde Çardak Belediyesi tarafından Çaltı Mahallesi’nde kurulan “Mahallemde İftar Var “programı dahilindeki iftar sofrası Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeği öncesinde Milletvekili Cahit Özkan ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk vatandaşlarla tek tek selamlaşarak ramazanlarını tebrik etti.Programda halka seslenen Başkan Öztürk “Allah’ım hemipimizin tutmuş olduğu oruçları, yapmış olduğu ibadetleri kabul etsin.İftar programımızı onurlandıran Milletvekilimiz Cahit Özkan’a çok teşekkür ediyorum.Ayrıca davetimize katılan tüm hemşerileme şükranlarımı sunuyorum ” diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında Milletvekili Özkan ve Başkan Öztürk Gemiş Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaparak,Gemiş Mahalle sakinleriyle bir araya gelip 24 Haziran seçimleriyle ilgili istişarelerde bulundular.

There are no comments yet.

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).