Darbe girişiminin İkinci yıl dönümü nedeniyle Çardak Belediyesi ve Çardak Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu anma etkinlikleri 15 Temmuz Pazar günü 20:00’de başlayacaktır.

Programda törenden önce temsili 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü, Mehteran gösterileri , Kur’an-ı Kerim Tilavetleri, 15 Temmuz şiirleri okunması , 15 Temmuz darbe girişimiyle ile ilgili görsel yayınların sergilenmesi ve 00:13’te sela verilecek Demokrasi nöbeti ile son bulacaktır.

Başkan Mahmut Öztürk ,‘‘Yüce milletimiz ve Kahraman Çardak’lımız o gecede destansı bir kahramanlık örneği sunarak iradesine sahip çıkmıştır. Millet iradesine yapılan bu saldırıyı canları pahasına püskürtmeyi başaran Kahraman Çardak’lımız ve milletimiz tüm dünyaya Türk’ün gücünü göstermiştir. Türk ulusunun; Vatan, millet, bayrak, devlet söz konusu olduğunda hiçbir gücün durduramayacağı bir güce sahip olduğunu tüm dünya gördü o gece. Bu ülke için canını vermiş şehitlerimiz asla unutulmayacaktır. Tüm halkımızı 15 Temmuz Pazar günü  yapılacak olan etkinliklere davet ediyorum” dedi.

There are no comments yet.

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).