Çardak  Belediyesi tarafından her gün bir mahallede kurulan iftar sofraları Ramazan ayının 15. gününde Çardak’ta  kuruldu.

‘’Mahallemde İftar Var’’ etkinliği kapsamında Çardak Belediyesi iftar sofralarında vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.Çardak Kapalı Pazar yerinde yapılan iftar yemeğine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk , Çardak İlçe Başkanı , Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları , meclis üyeleri, muhtarlar ve halk katılım sağladı.

İftar yemeği öncesinde Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin masaları tek tek dolaşarak vatandandaşlarla selamlaştı.İftar programına Emrah Güneş ve Baki Koç ‘un sesinden birbirinden güzel ilahilerin seslendirilmesi ve sema gösterisiyle ile devam edildi.

Şiddetli yağmura rağmen vatandaşların yoğun ilgi göterdiği programda konuşma yapan Başkan Öztürk ‘’ Saygıdeğer Çardaklılar , kıymetli hemşerilerim bu güzel iftar akşamında daha birlikteyiz.Rabbim tuttuğumuz oruçları , ettiğimiz duaları kabullerin en güzeliyle kabul eylesin.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.Aramızda Çardak’a hizmet ederken büyük destek ve katkılarını gördüğümüz Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin bulunmaktadır.Kendisine huzurlarınızda ilçemize yapılan hizmetlerde sunduğu destek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’’diyerek sözü Şahin Tin’e verdi.

“Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’’

Şahin Tin konuşmasında ‘’ Bu güzel Ramazan ayında bizlerle sizleri bir araya getiren değerli Başkanımıza çok teşekkür ederim.Tutuğumuz oruçları Allah mübarek eylesin. Ben halkımızın Ramazan Ayı’nı kutluyor. Birlik ve beraberlik içinde nice Ramazanlara ulaşmanızı temenni ediyorum’’ dedi. Ve 24 Haziran seçimlerinin öneminede değinerek “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’’ diyerek konuşmasına son verdi.

There are no comments yet.

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).